Fredag den 12. august 2022 satt vi oss i bilen med retning Helsingborg og ølfestivalen Brewskival 2022. En festival som hadde hatt pause i 2020 og 2021, og en festival jeg hadde virkelig gledet meg til å besøke i flere måneder. Nå var det endelig på tide…

Festivalen hadde invitert hele 120 bryggerier som alle hadde med seg 5-6 øl hver, så her skulle det bli mulighet for å smake det aller meste. Det var 4 norske bryggeriet som var på Brewskival 2022, det var Lervig, Salikatt, Monkeybrew og Haandbryggeriet, av kjente svenske bryggerier kan jeg nevne Dugges, Omnipollo, Brewski (doh… of course), Duckpond og Friends. Jeg fikk også et gledelig gjensyn med min «venner» fra Tyskland, Blech.Brut og Atelier Vrai (tidligere Atelier der Braukunste).

Festivalen var inndelt i to telt, hvor bryggeriene stod i en «sirkel» i midten av teltene

 

Del på:

Facebook
E-post
Picture of ØL Jørn

ØL Jørn

E-post: post@oljorn.no

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Denne nettsiden benytter seg av cookies.. Ved å fortsette å bruke denne sider, aksepterer du bruken av cookies.